Bouwconcepten

Wij inspireren onze klanten graag. Daarom hebben we verschillende bouwconcepten ontwikkeld waarmee we voorbeelden kunnen laten zien van de mogelijkheden bij nieuwbouw, renovatie of restauratie. Onze bouwconcepten zijn een basis die we als vertrekpunt gebruiken met onze klanten. Van daaruit verzorgen we maatwerk om precies te kunnen voldoen aan uw wensen en eisen.

Met onze bouwconcepten besparen we u tijd en energie doordat we al wat voorbeelden hebben uitgewerkt. Er zijn vele opties die we voor u kunnen realiseren, maar enige richting is toch altijd wel prettig. Daar zorgen we voor.

QUATRO: FLEXIBEL BOUWCONCEPT VOOR BEDRIJFSHUISVESTING

Wij geloven dat goede bedrijfshuisvesting in dienst moet staan van de wijze waarop u wilt werken. Uw bedrijfspand in dienst van uw bedrijfsproces en niet andersom. Dat is onze visie en daar is Quatro uit ontstaan. Quatro is het flexibele bouwconcept voor bedrijfshuisvesting waarin wij procesmatig een bedrijfspand realiseren die als een maatpak aansluit bij uw organisatie. Kijk voor meer informatie op http://quatrobouwconcept.nl/

RENOVATIECONCEPT COMFORTELKAAR

Woningcorporaties staan voor een grote opgave om hun woningvoorraad te verduurzamen. Klomps Bouwbedrijf werkt vanuit haar kracht in duurzaam bouwen onder de naam ComfortElkaar in een ketensamenwerking intensief samen om een woning te voorzien van een hoger energielabel. Deze projectmatige renovatieprojecten hebben bovendien lagere woonlasten voor huurders als resultaat. We doen altijd nét iets meer om de opdrachtgever te ontzorgen en verzorgen ook de communicatie richting huurders gedurende het hele proces. Hiervoor hebben we een app waarmee huurders met hun vragen bij een medewerker van ons terecht kunnen. Met onze innovaties en initiatieven leveren we graag een bijdrage om de Achterhoek een zo duurzaam mogelijk karakter te geven!

 BINNENKORT: ONS NIEUWBOUWCONCEPT

Wilt u een nieuwbouwwoning bouwen die helemaal past bij uw situatie? Dan is het wel zo fijn dat u in een vroeg stadium al de richting van de indeling en het design weet. Binnenkort lanceren wij een nieuwbouwconcept waarmee u dit heel eenvoudig kunt realiseren. Wordt vervolgd!