Dit zijn
wij

Aangenaam, wij zijn het team van Klomps Bouwbedrijf! Als collega’s doen wij er alles aan om jouw bouwwensen te realiseren en je verwachtingen te overtreffen. Samen zetten we de schouders eronder in een echt allround familiebedrijf waar de Achterhoekse werkmentaliteit, normen en waarden nog voorop staan. Het realiseren van kwaliteit is ons doel. Zo bouwen we elke dag aan een duurzame relatie met jouw als opdrachtgever. Kom je binnenkort kennismaken?

Danielle SeesingAdministratief medewerkster
"Een scherpe blik"
Andre BussinkUitvoerder
"Voor een maximaal resultaat"
Richard RietbergBedrijfsleider Beheer en Onderhoud
"Verduurzamen is de toekomst!"
Bobby WitjesTimmerman
"Ons werk is uit het goede hout gesneden!"
Marco KlumpenhouwerWerkvoorbereider
"Projecten tot in de puntjes voorbereid"
Bram KlompsDirecteur
"Op Klomps kun je bouwen"
Mark DekkersWerkvoorbereider
"Een goed begin is het halve werk"
Erik HuiskampHoofd bedrijfsbureau
"Goede voorbereiding is de sleutel tot succes"
Marco DemmingTimmerman
"Elke dag de spijker op zijn kop"
Gertjan SloetjesUitvoerder
"Projectuitvoering uitstekend onder controle"
Bas GreversWerkplaats timmerman
"Op maat gemaakt in onze werkplaats!"
Jeroen GrievinkTeam Klantenwerk
"Geen wens is te gek voor team Klantenwerk"
Rob SmitController
"Meten is weten"
Dennis GeelinkHoofd uitvoerder
"Alles precies volgens plan"
John KrabbenProjectleider klantenwerk
"Uw klus, goed geklaard"

Werken bij
Klomps

Wil jij werken bij een echt allround familiebedrijf waar de Achterhoekse werkmentaliteit, normen en waarden nog voorop staan? Waar het realiseren van kwaliteit en klanttevredenheid de basis is voor een duurzame relatie met onze opdrachtgevers? In een vooruitstrevende organisatie met veilige en gezonde werkomstandigheden, uitdagende afwisselende projecten en natuurlijk een leuk team collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Leren bij
Klomps

Ulft, Hutten Zuid, Stagiair oktober 2018

Het goed opleiden van bouwplaats- en kaderpersoneel is van essentieel belang voor de hele bouwbranche. Daarvoor zetten wij ons als bouwbedrijf in en besteden we veel tijd en energie aan verschillende onderwijsinstituten in onze regio. Dat betekent dat onze medewerkers zitting hebben in diverse onderwijscommissies en -besturen en onze medewerkers erkende leermeesters zijn om jonge mensen het vak te leren.

Als bouwbedrijf zijn wij aangesloten bij:

  • Bouwmensen Gelderland Oost
  • Installatie- en Bouwimpuls Graafschap College
  • Volandis; kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de Bouw- en Infrasector
  • Stichting Ecabo; erkend leerbedrijf voor middelbaar onderwijs

Over ons
bedrijf

Klomps Bouwbedrijf is in 1956 opgericht door Herman Klomps sr. en is voortgekomen uit een stukadoor- en metselbedrijf waarvan het ontstaan teruggaat naar eind 19e eeuw.

In 1974 heeft Herman Klomps jr. het bedrijf, dat in de tussentijd uitgegroeid is tot een bedrijf met circa 15 mensen, overgenomen van zijn vader. De jaren hierna leidden tot een groei van het bedrijf in zowel medewerkers als in bouwproductie. In de jaren tachtig en negentig werd de projectontwikkelingstak toegevoegd aan het bedrijf. Hiermee zorgde het bouwbedrijf voor haar eigen bouwproductie naast de productie die voortkwam uit een vaste klantenkring in het bedrijfsleven, de woningbouwverenigingen en de particuliere sector.

Begin 21ste eeuw werd het bedrijf Timmer- en aannemersbedrijf De Vries, dat reeds meer dan 140 jaar bestaat, toegevoegd aan het bedrijf. Dit bedrijf heeft onder andere haar specialisatie in de restauratiesector. Een aantal jaren later, in 2007, werd Klomps Bouwbedrijf overgenomen door de zoon van Herman Klomps jr., Bram Klomps.

Inmiddels zijn ook het duurzaam, energiezuinig en energieneutraal ontwikkelen en realiseren van bestaande en nieuwe gebouwen onderdeel geworden van ons portfolio. Wij passen onze kennis graag toe bij de renovatie van bestaande woningen.

Team Bouwbedrijf Klomps

Nieuws

Er gebeurt van alles bij Klomps Bouwbedrijf en we hebben dan ook regelmatig nieuws dat we willen delen. Hier vindt u een overzicht van de laatste ontwikkelingen.