Neede – 30 appartementen

Aan de kant van de Oudestraat worden drie panden gebouwd van twee bouwlagen. De nieuwe panden krijgen dezelfde uitstraling als de oorspronkelijke bebouwing. Op de hoek van de Oudestraat en de Hofmaat komt een monumentaal pand met zicht op de kerk en het voormalige gemeentehuis. Aan de kant van de Hofmaat is meer eigentijdse bebouwing gepland, in vier bouwlagen.

Tussen de gebouwen aan de Hofmaat komen groene buitenruimtes. Hierdoor kunnen de bestaande, monumentale bomen blijven staan. Vanuit bijna alle woningen is er zicht op dit groen. Deze tussenruimtes vormen ook de verbinding tussen de Oudestraat en het busplein. Ook komt er een groen binnengebied. Hier is voor alle woningen een parkeerplaats en berging beschikbaar.

De woonomgeving en de bouwstijl van het Hof van Neede geven het gevoel van dorps wonen in een groene omgeving. Er komen voornamelijk driekamerwoningen. Deze zijn uitermate geschikt voor senioren, ook omdat alle voorzieningen en het busplein op loopafstand zijn. Daarnaast komen er vier wat grotere woningen.

Het plan bevindt zich nog in de voorbereidende fase. De bestemmingsplanprocedure zal voor de zomervakantie worden aangevangen. Start van de verkoop is gepland einde 4e kwartaal 2023 en start bouw in 2024.

Wilt u op de hoogte blijven? Kijk dan op de website: http://woneninneede.nl

of neem contact op met:

Scheers & Roes Makelaars
Marktstraat 15
Neede
Tel: 0545 288 299
verkoop@scheersroes.nl