Update verbouw Willem II kazerne Tilburg

Datum: 15 september 2023

In de bestaande bebouwing te Tilburg is er veel gebeurd en zoals je ziet aan de foto’s zijn we nog heel breed bezig: het laatste stukje sloopwerk moet nog gebeuren, intern zijn ze in de laatste fase bezig met de riolering en grondwerk, daar wordt volgende week het laatste stuk begane grondvloer gestort, vandaaruit kan dan de verdere opbouw van de wanden starten.

Op de 1e verdieping worden de 1e wanden en plafonds glad getrokken voor de verdere afwerking, hier zit de installatie al in de wanden / in het plafond, daar komt volgende week de vloerverwarming erin en start de tegelzetter op korte termijn, iets verderop wordt begonnen met de opbouw van de binnenwanden en is Het MS-rachelwerk aangebracht zodat de installateur zijn voorbereidend werk kan doen.

Op de begane grond vooral constructiewerk en HSB wanden die van belang zijn voor de draagconstructie opgezet, ook wat installatie betreft gebeurt hier het meest onder de verdiepingsvloer, waarna ook hier de verder afbouw van start gaat. Buitenschilderwerk is ook opgestart, net als het onderhoud van de bestande gevels en het dak, hier is ook al weer een groot gedeelte gedaan.
Nu eerst het steiger verplaatsen naar de andere kant van het gebouw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws