uitbreiden kantoor Westerveld&Nederlof te Breedenbroek

Datum: 20 mei 2022

Voor Westerveld en Nederlof te Breedenbroek zijn we op dit moment bezig met het vernieuwen en uitbreiden van de bestaande kantoor met meer kantoorruimte, ontvangstruimten, toiletgroep, en gemeenschappelijke ruimtes. Hiervoor is 1 bestaande opslaghal gesloopt en op die plek is iets moois ontstaan om te werken, ontmoeten, ontspannen en meer.

Om dit te realiseren hadden we wel een uitdaging: de nieuwbouw zit klem aan 3 kanten tussen de bestaande gebouwen. Diverse details zijn tijdens de bouw aangepast om alles netjes op elkaar aan te laten sluiten tot het resultaat wat er nu staat.  Ook de bestaande kantoorruimtes zijn aangepakt met nieuw stucwerk, behang, systeemplafond met LED verlichting, op installatie gebied aanbrengen van (vloer)verwarming, elektra en data, ventilatie en koeling zijn vervangen of aangebracht.

Uit de timmerfabriek zelf komen de binnendeurkozijnen, de HSB wanden incl. steen strips aan de buitenzijde en de blikvanger van het kantoor: de lichtstraat. Op dit moment wordt er behangen en geschilderd en binnenkort staat de vloerbedekking op de planning en de verdere afmontage van de installatie.

Als laatste wordt er aan de buitenzijde de tuin aangelegd, waarin een gedeelte van de oude muren van de bestaande hal is opgenomen. Deze zijn eerst verstevigd en aan de bovenzijde afgedekt.

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws