Stagiair Kees Arink

Datum: 10 september 2020

Na de bouwvak is bij ons op kantoor in Dinxperlo Kees Arink gestart als stagiair. Wij vinden het als bouwbedrijf belangrijk om in de jeugd te investeren en er zijn dan ook zowel op kantoor als op de bouw altijd wel stagiairs te vinden. Hieronder een stukje van Kees over zijn eerste weken bij Klomps!

Hey hallo! Mijn naam is Kees Arink en ik volg de opleiding Smart Building op het Graafschapcollege te Doetinchem. Bij deze opleiding zijn wij veel bezig met het ontwerpen van gebouwen. Hierbij kijken wij veel naar de toekomst en houden wij veel rekening met de term duurzaamheid. Dit jaar loop ik stage bij Klomps Bouwbedrijf. Dit is niet mijn eerste keer dat ik in aanraking kom met dit bedrijf, in mijn tweede leerjaar heb ik er namelijk. Deze stage werd helaas stop gezet in verband met COVID-19, dus toen ik hoorde dat ik in mijn derde leerjaar hier weer stage mocht gaan lopen, werd ik erg enthousiast! Ik ben nu alweer twee weken werkzaam bij dit bedrijf en het bevalt me prima! Mijn werkzaamheden zijn best gevarieerd, zo ben ik de eerste week druk geweest met het moduleren van een prefab schuurtje. Dit vond ik best een leuke uitdaging (want op school werken wij grotendeels in teams) maar nu moest ik het helemaal zelf doen! Wel met wat hulp van de collega’s hier uiteraard. Ook heb ik het gewicht van een staalconstructie mogen berekenen. Dit vind ik ook erg leuk! Rekenen is namelijk wel mijn ding. Ik ben erg benieuwd met welke uitdagingen Klomps mij de komende maanden nog meer blij kan maken. Ik kijk er naar uit!

stage

Meer nieuws