Onderhoud

Vorden – renovatie 119 woningen

De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. Tijdens de eerste fase pakken we de werkzaamheden aan die binnen uitgevoerd worden. De tweede fase bevindt zich vooral aan de buitenzijde van de woning.

Wat gaan we doen in fase 1?
Leidingen worden vernieuwd, de begane grond wordt geïsoleerd, de doucheruimte wordt vernieuwd en er wordt een nieuwe keuken geplaatst. Bewoners kunnen kiezen voor het vergroten van de badkamer en het toilet wordt standaard vervangen.

Wat gaan we doen in fase 2?
Er worden nieuwe geïsoleerde gevels om de woningen geplaatst, de kozijnen en de beglazing zijn al in de wanden gemonteerd. Ook het dak zal van de buitenzijde worden geïsoleerd. Een hele klus en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar het eindresultaat. Van de oorspronkelijke woning zie je niets meer terug, de wijk krijgt een compleet vernieuwde uitstraling! Eind 2020 verwachten we de woningen op te leveren aan Woningcorporatie ProWonen.

Onze renovatie- en verduurzamingsprojecten hebben nogal wat voeten in de aarde. Daarom willen wij de bewoners zo goed mogelijk informeren tijdens het hele proces. Dit doen we door persoonlijke gesprekken, informeren via een Renovatiekalender en de Klomps app. Benieuwd? Lees er meer over bij Onze specialiteiten.