Onderhoud

Didam – renovatie 21 woningen

Voor woningcorporatie Plavei in Didam hebben we begin 2020 21 woningen verduurzaamd. De woningen zijn flink onder handen genomen en zitten nu op een A+ label!

Wat hebben we allemaal gedaan?
Er is een zeer energiezuinig balansventilatiesysteem aangebracht, de zogenaamde WTW-unit (warmteterugwinning). Op het dak zijn nieuwe geïsoleerde dakplaten aangebracht en nieuwe geïsoleerde dakramen. Er zijn 6 zonnepanelen geplaatst op iedere woning. Alle houten kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met driedubbele(!) beglazing. Daarnaast hebben we de woning veel beter geïsoleerd door de begane grond te isoleren en spouwmuurisolatie aan te brengen.

Al met al zorgt dit voor een veel aangenamer gevoel in de woning en zorgen de maatregelen ervoor dat de woningen nog een heel stuk langer mee kunnen!

Huurbegeleiding
Voor renovatieprojecten verzorgen wij tevens de communicatie richting huurders. Door middel van een keukentafelgesprek wordt kennis gemaakt met iedere bewoner. Daarna zijn er diverse middelen waarmee de communicatielijnen heel kort gehouden worden. Denk hierbij aan een communicatie app, maar ook duidelijke communicatie over telefoonnummers en e-mailadressen van contactpersonen. Lees er meer over bij Onze specialiteiten.