Nieuwbouw

Arnhem – Bedrijfsverzamelgebouwen Werkplek West

Voor opdrachtgever Unit Group hebben we in Arnhem verschillende bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd, genaamd Werkplek West. Werkplek West is het eerste geheel van bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland dat een Energie++++ status gekregen heeft. Dit houdt in dat het gebouw wordt gebouwd met duurzame materialen die een veel hogere isolatiewaarde hebben dan de gebruikelijke toegepaste materialen.

Het E-Unit park op Rijnpark Arnhem heeft een totaal oppervlak van 11.880 m2 verdeeld over 41 E-Units. De eerste E-Units zijn eind 2019 turn-key opgeleverd. E-UNIT is het eerste energie ++++ project in Nederland.

Voor opdrachtgever Unit Group hebben we in Arnhem verschillende bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd, genaamd Werkplek West. Werkplek West is het eerste geheel van bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland dat een Energie++++ status gekregen heeft. Dit houdt in dat het gebouw wordt gebouwd met duurzame materialen die een veel hogere isolatiewaarde hebben dan de gebruikelijke toegepaste materialen. Verder zullen op het dak en de gevels zonnepanelen geplaatst worden om het pand te voorzien in de eigen energiebehoefte. Een opslagbatterij voorziet het pand van energie wanneer de zon niet schijnt en een ijswaterpompcentrale zorgt voor verwarming in de winter. De koeling in de zomer komt ook van de ijswaterwarmtepompcentrale. Al met al een mooi duurzaam project dat goed past bij Klomps Bouwbedrijf!