Collega gezocht!

Datum: 5 september 2023

Commercieel Manager, ondernemend en creatief
Dinxperlo, fulltime

Profiel 

Als Commercieel Manager bij Klomps Bouwbedrijf in Dinxperlo ben je de rechterhand van de Algemeen Directeur (DGA) daar waar het gaat om het initiëren van interessante ontwikkel- en bouwmogelijkheden. Dit varieert van het in kaart brengen van locaties (zoals grondposities en vastgoedobjecten) tot een marktvraag van een potentiële klant.

Jij bent dan ook alert op kansen die zich in de markt voordoen en onderneemt proactief actie hierop. Deze kansen kunnen voortkomen uit het netwerk, van gemeenten, van woningcorporaties, van scholen of uit klantaanvragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan openbare gebouwen, (seriematige) woningbouw of een bedrijfshal. Telkens bekijk je wat de vraag/casus is en vertaalt dit naar mogelijkheden. Als Commercieel Manager draagt je onder meer zorg voor de voorbereiding van aankoop van ontwikkellocaties, de eerste (concept) plannen en de financiële haalbaarheid daarvan. Daarnaast voer je gesprekken met gemeentes en andere belanghebbende partijen. Dit doe je in nauwe afstemming met de Algemeen Directeur, met wie je regelmatig spart en aan wie je nieuwe ideeën voorlegt.

Je bent goed bekend in de markt en weet wat er speelt in Oost-Nederland. Je volgt actuele ontwikkelingen en bent op de hoogte van trends binnen de bouwbranche. Ook ben je actief in je netwerk en ben je het visitekaartje van Klomps.

Verantwoordelijkheden

 • In kaart brengen van ontwikkel- en bouwkansen en hier actief op anticiperen
 • Onderzoeken van de mogelijkheden bij concrete ontwikkel- en bouwkansen
 • Uitwerken van de bouwaanvraag naar concrete plannen en maken van planboeken
 • Begeleiden van zaken rondom allerlei onderzoeken zoals flora- en faunaonderzoek, bestemmingsplanprocedures en vergunningsaanvragen
 • Ondersteunen bij het uitwerken van tender- en prijsaanvragen (ontwerp, technisch en financieel)
 • Onderhouden van contacten met (potentiële) klanten, gemeentes, woningcorporaties, architecten en andere partijen
 • Opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk en bezoeken van interessante netwerkbijeenkomsten

Wij vragen

 • HBO/WO werk- en denkniveau, afgeronde opleiding, bij voorkeur richting Bouwtechnische Bedrijfskunde, Bouwkunde of vergelijkbaar
 • Enkele jaren ervaring in de wereld van planontwikkeling
 • Bezitten van een waardevol netwerk of bereid om dit netwerk verder uit te bouwen
 • In staat zijn om, met jouw vernieuwende blik, mooie kansen om te zetten in concrete plannen
 • Verder ben je communicatief vaardig, creatief, doortastend, proactief en heb je een no-nonsense instelling

Wij bieden

 • Een veelzijdige functie binnen een mensgerichte en open organisatie, waar coachend leiderschap wordt gestimuleerd en waar medewerkers gezamenlijk projectverantwoordelijk zijn
 • Ontwikkeling van medewerkers is een van de speerpunten van de bedrijfsstrategie. Hierin krijg jij de kans om je verder te ontplooien
 • Vrijheid in je rol om initiatieven te nemen en met vernieuwende ideeën te komen
 • Marktconform salaris, laptop, mobiel en een representatieve leaseauto

Bedrijfsomschrijving

Klomps Bouwbedrijf is in 1956 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een moderne bouwonderneming.

Het bedrijf is bewust bezig met een goede leefbaarheid en een leefbare toekomst. Zo is Bouwbedrijf Klomps continu op zoek naar de beste oplossingen in zowel producten als processen, welke moet leiden tot een vermindering van faalkosten in de bouw. Inmiddels zijn ook termen als duurzaam, energiezuinig en energieneutraal stevig verankert in de organisatie. Het bedrijf past haar kennis op dit gebied graag toe, onder andere bij de renovatie van bestaande woningen.

Klomps Bouwbedrijf heeft een vaste klantenkring in het bedrijfsleven, bij de woningbouwverenigingen en in de particuliere sector. Het bedrijf bouwt al jarenlang in diverse branches. Of het nu gaat om seriematige woningbouw, een unieke woning, een school, een zorginstelling of een kantoorgebouw, Klomps Bouwbedrijf weet specifieke klantwensen om te zetten in kwalitatief passende gebouwen. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in het zelf ontwikkelen en realiseren van nieuwbouwwoningplannen. Ten aanzien van restauratie en herbestemming is Timmer- en aannemersbedrijf De Vries dé specialist. Dit bedrijf maakt onderdeel uit van Klomps Groep BV.

Bekijk de website voor meer informatie over Klomps Bouwbedrijf: www.klomps.nl.

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Klomps Bouwbedrijf gevraagd te ondersteunen en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Commercieel Manager.

Voor een goede kandidaat maken wij graag tijd vrij! Daarom hanteren wij geen sluitingsdatum.

Solliciteer hier middels een bondige motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Joris Wassink van Siebert & Wassink.

t: 074 – 202 0333
m: 06 – 250 460 70
e: wassink@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl

Meer nieuws