Collega gezocht!

Datum: 1 september 2023

Bouwvakkers, metselaars, timmerlieden

Wil jij werken bij een echt allround familiebedrijf, waar de Achterhoekse werkmentaliteit, normen en waarden nog voorop staan? Waar het realiseren van kwaliteit en klanttevredenheid de basis is voor een duurzame relatie met onze opdrachtgevers? In een vooruitstrevende organisatie met veilige en gezonde werkomstandigheden, uitdagende afwisselende projecten en natuurlijk een leuk team collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen ons team hebben we plaats voor gemotiveerde bouwvakkers, metselaars en timmerlieden voor zowel de projectbouw als het klantenwerk, om ons vaste team uit te breiden.

Leer ons beter kennen, door even rond te kijken op onze website. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar info@klomps.nl. Bellen mag natuurlijk ook naar 06-29526713, Dennis Geelink zal je dan te woord staan.

Uitvoerder Woningbouw/Utiliteitsbouw

Klomps Bouwbedrijf uit Dinxperlo is een middelgroot familiebedrijf en actief op de gebieden utiliteitsbouw, woningbouw, verbouw en renovatie. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf met zeer uitdagende projecten. Een goede werksfeer, afwisselende projecten en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wegens toenemende activiteiten willen wij ons team uitbreiden met een uitvoerder. Voor deze functie zoeken wij een ervaren kandidaat die past binnen ons team. Als Uitvoerder draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de bouwplaats. Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden binnen het project en ziet toe op de naleving van de veiligheid, gezondheid en milieunormen. Je voert hiertoe onder andere de volgende taken uit:

– Leidinggeven aan toegewezen medewerkers;
– Zorgen voor de coördinatie en aansturing van onderaannemers op de bouwplaats;
– Opstellen van planningen;
– Verschillende projecten aansturen;
– Afwijkingen signaleren en rapporteren;
– Bewaken van kwaliteit- en veiligheidseisen

Wij verzoeken je jouw sollicitatie te richten aan:

Klomps Bouwbedrijf
t.a.v. D. Geelink
Meniststraat 2, 7091 ZZ Dinxperlo
Postbus 58, 7090 AB Dinxperlo
E-mail: info@klomps.nl

www.klomps.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws