Lichtenvoorde – 14 woningen plan Flierbeek fase 2

Plan Flierbeek fase 2. Uniek wonen in een groen, waterrijk en ruim opgezette woonomgeving? Dat kan!

De tweede fase van plan Flierbeek is een eigentijds plan met veel openbare groenvoorzieningen, verschillende woningtypen en voldoende omgevingsruimte. Plan Flierbeek is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Lichtenvoorde en ligt op een steenworp afstand van het prachtige buitengebied met haar glooiend landschap en uitgestrekte landerijen. Het levendige centrum van Lichtenvoorde is eenvoudig bereikbaar en beschikt over alle voorzieningen, supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels en horeca. De markt is dan ook het centrale punt van Lichtenvoorde en kenmerkt zich door haar gezelligheid.

In het nieuwbouwplan Flierbeek fase 2 in Lichtenvoorde worden aan de “Kiekendief” 8 aantrekkelijke halfvrijstaande woningen gerealiseerd met aangebouwde berging. Royale, stijlvolle woningen met een uitstekend isolatieniveau. De woningen zijn gesitueerd op bouwpercelen vanaf ca. 266m2 tot ca. 283 m2, waarbij de achtertuinen allen bereikbaar zijn middels een achterom.

In het nieuwbouwplan Flierbeek fase 2 in Lichtenvoorde worden aan de “Bosuil” 6 aantrekkelijke halfvrijstaande seniorenwoningen gerealiseerd met berging. Comfortabele woningen met een uitstekend isolatieniveau en alle voorzieningen op de begane grond. Daarnaast is er op de ruime verdieping met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer en sanitaire ruimte. De woningen zijn gesitueerd op bouwpercelen vanaf ca. 229m2 tot ca. 261 m2, waarbij de achtertuinen allen bereikbaar zijn middels een achterpad. De woningen zijn bijzonder geschikt voor senioren en kandidaten die op zoek zijn naar een levensloopbestendig woonhuis.

Voor meer informatie kunt u kijken op de projectwebsite: www.flierbeek.nl. Op de websites van de makelaars kunt u ook een kijkje nemen: www.seesink.nl en www.steentjes.nl.