Ulft – 24 appartementen Hutten Zuid

Op het nieuwbouwplan Hutten-Zuid te Ulft worden de laatste 24 appartementen in aanbouw en verkoop gebracht. Aan de Bongersstraat worden twee prachtige en strak vormgegeven appartementencomplexen gebouwd. In elk complex zijn 12 appartementen gesitueerd welke verdeeld zijn over 3 woonlagen. Op de begane grond komt de entree alsmede een privé berging en een toegewezen parkeerplaats. De appartementen variëren in oppervlakten van 77 en 81m2 en beschikken allen over een eigen balkon. De appartementencomplexen zijn in het verlengde van de Bongersstraat gesitueerd, beschikken over een liftinstallatie alsmede een prachtig uitzicht op het centrum dan wel op openbaar groen, waterpartij en haar directe omgeving.

De complexen “Goudplevier I en II”
Een tweetal statige en moderne appartementencomplexen bestaande uit elk 12 appartementen. Op de begane grond bevinden zich de parkeerplaatsen en bijbehorende bergingen. Op de overige 3 bouwlagen de appartementen.

Deze fraaie appartementen worden uitgevoerd met onder meer vloerverwarming, videofoon/intercomverbinding en eigen balkon. Het complex wordt voorzien van een liftinstallatie, onderhoudsarme kunststof kozijnen met HR++ beglazing en is uitstekend geïsoleerd. De zonnepanelen op het dak leveren duurzame energie. Keuken, tegelwerk en sanitair zijn niet in de uitvoering opgenomen.

Lees meer op de website van Seesink Makelaars.