main_bg

Woningbouwplan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde

Kenmerken:

Koopaanneemsom type Veenbaan rijenwoningen: € 169.500,-

Koopaanneemsom type Voorde seniorwoningen: € 225.000,-

Koopaanneemsom type Heemhof 2/1 kap woningen: € 259.000,- 

Verkocht: 23 woningen type Veenbaan serie 1, 4 woningen type Voorde en 3 woningen type Heemhof

Te koop: 6 rijenwoningen type Veenbaan in serie 4 en 5, 6 seniorwoningen type Voorde en 5 woningen type Heemhof

Plan Flierbeek fase 2. Uniek wonen in een groen, waterrijk en ruim opgezette woonomgeving? Dat kan!

Plan Flierbeek 2de fase is een eigentijds plan met veel openbare groenvoorzieningen, verschillende woningtypen en voldoende omgevingsruimte. Plan Flierbeek is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Lichtenvoorde en ligt op een steenworp afstand van het prachtige buitengebied met haar glooiend landschap en uitgestrekte landerijen. Het levendige centrum van Lichtenvoorde is eenvoudig bereikbaar en beschikt over alle voorzieningen, supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels en horeca. De markt is dan ook het centrale punt van Lichtenvoorde en kenmerkt zich door haar gezelligheid.
Op plan Flierbeek wordt een aanvang genomen met de verkoop van drie nieuwe woningtypes in verschillende categorieën. Het gaat om 6 rijenwoningen, 8 royale twee onder één kap woningen en 10 halfvrijstaande levensloopbestendige woningen. Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd en kennen een uitstekend afwerkingsniveau.

Voor meer informatie kunt u kijken op de projectwebsite: www.flierbeek.nl. Op de websites van de makelaars kunt u ook een kijkje nemen: www.seesink.nl en www.steentjes.nl.

 

  • mobile_call
  • mobile_maps

Woningbouwplan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde