main_bg

Woningbouwplan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde

Plan Flierbeek fase 2. Uniek wonen in een groen, waterrijk en ruim opgezette woonomgeving? Dat kan!

Plan Flierbeek 2de fase is een eigentijds plan met veel openbare groenvoorzieningen, verschillende woningtypen en voldoende omgevingsruimte. Plan Flierbeek is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Lichtenvoorde en ligt op een steenworp afstand van het prachtige buitengebied met haar glooiend landschap en uitgestrekte landerijen. Het levendige centrum van Lichtenvoorde is eenvoudig bereikbaar en beschikt over alle voorzieningen, supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels en horeca. De markt is dan ook het centrale punt van Lichtenvoorde en kenmerkt zich door haar gezelligheid.

In het nieuwbouwplan Flierbeek fase 2 in Lichtenvoorde worden aan de "Kiekendief" ruime eigentijdse twee onder een kapwoningen gerealiseerd met aangebouwde garage. De woningen zijn gesitueerd op ruime bouwpercelen vanaf ca. 237m2, waarbij de achtertuinen allen bereikbaar zijn middels een achterpad.

Voor meer informatie kunt u kijken op de projectwebsite: www.flierbeek.nl. Op de websites van de makelaars kunt u ook een kijkje nemen: www.seesink.nl en www.steentjes.nl.

  • mobile_call
  • mobile_maps

Woningbouwplan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde