klomps_header_001

Werken bij Klomps

Word jij onze nieuwe collega - vacature foto 1

- Werkvoorbereider woningbouw / utiliteitsbouw

Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend familiebedrijf dat voorop loopt met duurzaam bouwen en waarin afwisselende projecten, professionaliteit en kwaliteit centraal staan?

Bij Klomps Bouwbedrijf krijg je de kans om aan de slag te gaan met uiteenlopende projecten binnen zowel de utiliteits- als woningbouw. Als werkvoorbereider maak je deel uit van een team werkvoorbereiders en bepaal jij voor jouw projecten de meest effectieve en efficiënte werkmethode en je werkt deze uit. Je controleert en toetst werktekeningen van onderaannemers, adviseurs en leveranciers en past deze waar nodig aan. Ook het onderhandelen met vertegenwoordigers en onderaannemers, evenals het berekenen en inkopen van materialen behoort tot jouw takenpakket.
Voor de lopende projecten onderhoud je contact met de opdrachtgever, adviseurs en uitvoerende teams en je bewaakt de voortgang en de gemaakte kosten. Hierbij bewaak je ook de door jouw opgestelde projectplanning en deelschema’s. 

Kortom, in deze verantwoordelijke en afwisselende functie ben je van begin tot eind betrokken bij uiteenlopende projecten. Wij bieden veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng, zodat jij op jouw eigen manier succesvol kan zijn!

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe collega die kwaliteit net zo hoog in het vaandel heeft staan als wij. Je hebt al enige jaren ervaring in een vergelijkbare rol en je hebt een HTS bouwkundige opleiding afgerond, of je bent aantoonbaar op dit niveau werkzaam. Verder zoeken we iemand die zich prettig voelt in een platte organisatiestructuur met veel ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.

Wat hebben wij te bieden?
Allereerst een zeer uitdagende omgeving waarin jij een bijdrage kunt leveren aan uiteenlopende en vernieuwende projecten, bij een bedrijf dat voorop loopt als het gaat om duurzaamheid. De sfeer is informeel en de mogelijkheden voor persoonlijke groei zijn legio. We bieden een marktconform salaris, welke afhankelijk is van jouw kennis en ervaring. Daarnaast bieden we meer dan prima secundaire arbeidsvoorwaarden en de nodige flexibiliteit.

Waar kom je te werken?
Klomps Bouwbedrijf uit Dinxperlo is een middelgroot familiebedrijf en actief op de gebieden utiliteitsbouw, woningbouw, verbouw en renovatie de regio Gelderland. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf met zeer uitdagende projecten. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie over ons bedrijf, of onder het kopje "projecten" voor een aantal voorbeelden van projecten waarmee jij te maken zou kunnen krijgen.

Interesse? Marc Zweers, onze recruiter, is jouw contactpersoon!
Heb jij interesse of wil jij meer weten over deze functie? We nodigen je van harte uit om eens vrijblijvend contact op te nemen met Marc Zweers. Dit is mogelijk via klomps@craftin.nl of telefonisch op 06-28171346.


- Projectleider woningbouw / utiliteitsbouw

Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen bij een groeiend familiebedrijf dat voorop loopt met duurzaam bouwen en waarin afwisselende projecten, professionaliteit en kwaliteit centraal staan?
Bij Klomps Bouwbedrijf krijg je de kans om aan de slag te gaan met uiteenlopende projecten binnen zowel de utiliteits- als woningbouw. Als projectleider weet jij wat er voor nodig is om de projecten onder jouw verantwoordelijkheid zo efficiënt mogelijk draaiende te houden.
Als regisseur van lopende projecten onder jouw leiding, werk je actief samen met een werkvoorbereider, een klantbegeleider en een uitvoerder. Afhankelijk van de projectomvang kunnen dit meerdere projecten en dus ook meerdere teams zijn. Je geeft sturing aan jouw projectteam(s) en je bewaakt de voortgang, de gemaakte kosten en de projectplanning.

Verder communiceer je met opdrachtgevers, gemeenten en andere (overheids-) instanties . Het bijwonen en/of voorzitten van bouwvergaderingen en werkoverleggen komt regelmatig voor en ook het voeren van overleg en onderhandelingen met bouwpartners en onderaannemers behoort tot jouw takenpakket.

Kortom, in deze verantwoordelijke en afwisselende functie ben je van begin tot eind betrokken bij uiteenlopende projecten. Je rapporteert aan het hoofd bedrijfsbureau en/of directie. Wij bieden veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng zodat jij op jouw eigen manier succesvol kan zijn!

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die kwaliteit net zo hoog in het vaandel heeft staan als wij dat hebben. Je hebt al enige jaren ervaring in een vergelijkbare rol en je hebt een HTS bouwkundige opleiding afgerond, of je bent aantoonbaar op dit niveau werkzaam. Omdat wij ons begeven in de voorhoede van duurzame bouwers is kennis van duurzaamheidsaspecten en regelgeving van belang. Om onze opdrachtgevers goed te adviseren is het daarom noodzakelijk dat je over deze kennis beschikt of dat je de ambitie hebt om dit verder te ontwikkelen.

Verder zoeken we iemand die zich prettig voelt in een informele en platte organisatie met veel ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.

Wat hebben wij te bieden?
Allereerst een zeer uitdagende omgeving waarin jij een bijdrage kunt leveren aan uiteenlopende en vernieuwende projecten, bij een bedrijf dat voorop loopt als het gaat om duurzaam bouwen. De sfeer is informeel en de mogelijkheden voor persoonlijke groei zijn legio. We bieden een marktconform salaris, welke afhankelijk is van jouw kennis en ervaring. Daarnaast bieden we meer dan prima secundaire arbeidsvoorwaarden en de nodige flexibiliteit.

Waar kom je te werken?
Klomps Bouwbedrijf uit Dinxperlo is een middelgroot familiebedrijf en actief op de gebieden utiliteitsbouw, woningbouw, verbouw en renovatie in de regio Gelderland. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf met uitdagende projecten. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie over ons bedrijf, bijvoorbeeld onder het kopje "projecten" voor een aantal voorbeelden van projecten waarmee jij te maken zou kunnen krijgen.

Interesse? Marc Zweers, onze recruiter, is jouw contactpersoon!
Heb jij interesse of wil jij meer weten over deze functie? We nodigen je van harte uit om eens vrijblijvend contact op te nemen met Marc Zweers. Dit is mogelijk via klomps@craftin.nl of telefonisch op 06-28171346.


- Bouwvakkers, metselaars, timmerlieden

Wil je graag werken in de regio Achterhoek of Liemers en heb je ook zo'n genoeg van lange reistijden en files?

Wil jij werken bij een echt allround familiebedrijf, waar de Achterhoekse werkmentaliteit, normen en waarden nog voorop staan? Waar het realiseren van kwaliteit en klanttevredenheid de basis is voor een duurzame relatie met onze opdrachtgevers? In een vooruitstrevende organisatie met veilige en gezonde werkomstandigheden, uitdagende afwisselende projecten en natuurlijk een leuk team collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In ons werkgebied Achterhoek en Liemers hebben we plaats voor gemotiveerde bouwvakkers, metselaars en timmerlieden voor zowel de projectbouw als het klantenwerk, om ons vaste team uit te breiden.

Leer ons beter kennen, door even rond te kijken op onze website. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar info@klomps.nl. Bellen mag natuurlijk ook naar 06-29526713, Dennis Geelink zal je dan te woord staan.


- Uitvoerder Woningbouw/Utiliteitsbouw

Klomps Bouwbedrijf uit Dinxperlo is een middelgroot familiebedrijf en actief op de gebieden utiliteitsbouw, woningbouw, verbouw en renovatie. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf met zeer uitdagende projecten. Een goede werksfeer, afwisselende projecten en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wegens toenemende activiteiten willen wij ons team uitbreiden met een uitvoerder. Voor deze functie zoeken wij een ervaren kandidaat die past binnen ons team. Als Uitvoerder draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de bouwplaats. Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden binnen het project en ziet toe op de naleving van de veiligheid, gezondheid en milieunormen. Je voert hiertoe onder andere de volgende taken uit: 

- Leidinggeven aan toegewezen medewerkers;
- Zorgen voor de coördinatie en aansturing van onderaannemers op de bouwplaats;
- Opstellen van planningen;
- Verschillende projecten aansturen;
- Afwijkingen signaleren en rapporteren;
- Bewaken van kwaliteit- en veiligheidseisen 

Leer ons beter kennen, door even rond te kijken op onze website. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar info@klomps.nl. Bellen mag natuurlijk ook naar 06-29526713, Dennis Geelink zal je dan te woord staan. 

  • mobile_call
  • mobile_maps

Werken bij Klomps