klomps_header_028

Sponsoring

Het verlengde van MVO is een bijdrage leveren aan de plaatselijke verenigingen en stichtingen. Wij als bouwbedrijf dragen jaarlijks bij aan stichtingen en verenigingen die zich bezig houden met sport, cultuur en welzijn.

Één van de mooie voorbeelden, waar wij als bouwbedrijf graag een bijdrage aan willen leveren, is toprolstoeltennisster Aniek van Koot uit Dinxperlo. Bouwbedrijf Klomps sponsort Aniek van Koot nu zo'n 10 jaar. Op dit moment staat zij nummer 4 op de wereldranglijst. Bovendien haalde Aniek van Koot in 2012 twee zilveren medailles bij het rolstoeltennis tijdens de Paralympische Spelen in Londen: één in de dubbel samen met Jiske Griffioen en één in de enkel. Dit welverdiende succes was het resultaat van jaren hard werken.

Op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro heeft Aniek van Koot in 2016 de zilveren plak gewonnen! Door haar financieel te ondersteunen, hopen we dat ze nog beter in staat is haar doelen te bereiken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar haar website: www.aniekvankoot.nl.

Daarnaast dragen wij bij in het financieren van de bouw van een Skills Development Centre (zeg maar een soort ‘ambachtsschool’) in Oeganda. Hierdoor krijgen jong volwassenen daar de mogelijkheid om een beroepsopleiding te volgen en daarmee zelfredzaam te worden. Daarmee ontstaat de mogelijkheid om een goede, hoopvolle toekomst op te bouwen en de cirkel van armoede te doorbreken. Deze ontwikkeling is in handen van Focusplaza Foundation (de partner organisatie van de stichting UCCF). Meer over het werk van de beide stichtingen is te vinden op www.uccf.nl en www.focusplazafoundation.nl.

Ga naar Samenwerken

Partners

Opleiden

Certificering

Werken bij Klomps (Vacatures)

  • mobile_call
  • mobile_maps

Sponsoring