-- Sponsoring | Klomps Bouwbedrijf
klomps_header_028

Sponsoring

Het verlengde van MVO is een bijdrage leveren aan de plaatselijke verenigingen en stichtingen. Wij als bouwbedrijf dragen jaarlijks bij aan stichtingen en verenigingen die zich bezig houden met sport, cultuur en welzijn.

Klomps Bouwbedrijf levert bijdrage aan Playing for Success
Playing for Success is een naschools programma voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Om sociaal-emotionele redenen loopt het op school, soms tijdelijk, minder lekker dan je verwacht. Er komt niet uit wat erin zit. Playing for Success draagt bij aan een betere motivatie en meer zelfvertrouwen. In de Achterhoek komen de kinderen bij elkaar in voetbalstadion De Graafschap. Tien weken lang mogen ze hier eens per week naar toe. De leerlingen doen dan leerzame spellen of mogen ze een kijkje nemen in de Bussiness Clubs van De Graafschap. Het stadion, de sport en de succesvolle voetballers; het draagt allemaal bij aan een omgeving die de kinderen uitdaagt, stimuleert en prikkelt tot betere prestaties. Als leerlingen ontdekken dat ze wél kunnen leren en dat leren ook nog leuk is, nemen de schoolprestaties toe, en hervinden ze hun zelfvertrouwen.

Aangezien wij dit een mooi initiatief vinden, willen wij door middel van onze bijdrage kinderen helpen om sterker te worden in deze toch al ingewikkelde samenleving. Wij willen Playing for Success veel succes wensen met deze mooie uitdaging! 

logo De Graafschap en Playing for Success
Meer weten over Playing for Success? Neem dan eens een kijkje op de website.

Sponsoring rolstoeltennisster Aniek van Koot
Een ander mooi voorbeeld, waar wij als bouwbedrijf graag een bijdrage aan leveren, is toprolstoeltennisster Aniek van Koot uit Dinxperlo. Bouwbedrijf Klomps sponsort Aniek van Koot nu zo'n 10 jaar. Op dit moment staat zij nummer 4 op de wereldranglijst. Bovendien haalde Aniek van Koot in 2012 twee zilveren medailles bij het rolstoeltennis tijdens de Paralympische Spelen in Londen: één in de dubbel samen met Jiske Griffioen en één in de enkel. Dit welverdiende succes was het resultaat van jaren hard werken.

Aniekvankoot

Op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro heeft Aniek van Koot in 2016 de zilveren plak gewonnen! Door haar financieel te ondersteunen, hopen we dat ze nog beter in staat is haar doelen te bereiken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar haar website: www.aniekvankoot.nl.

Financiële bijdrage Skilss Development Centre in Oeganda
Daarnaast dragen wij bij in het financieren van de bouw van een Skills Development Centre (zeg maar een soort ‘ambachtsschool’) in Oeganda. Hierdoor krijgen jong volwassenen daar de mogelijkheid om een beroepsopleiding te volgen en daarmee zelfredzaam te worden. Daarmee ontstaat de mogelijkheid om een goede, hoopvolle toekomst op te bouwen en de cirkel van armoede te doorbreken. Deze ontwikkeling is in handen van Focusplaza Foundation (de partner organisatie van de stichting UCCF). Meer over het werk van de beide stichtingen is te vinden op www.uccf.nl en www.focusplazafoundation.nl.

logo Focusplaza foundation

Ga naar Samenwerken

Partners

Opleiden

Certificering

Werken bij Klomps (Vacatures)

  • mobile_call
  • mobile_maps

Sponsoring