-- Historie | Klomps Bouwbedrijf
klomps_header_004

Historie

Klomps Bouwbedrijf is in 1956 opgericht door Herman Klomps sr. en is voortgekomen uit een stukadoor- en metselbedrijf waarvan het ontstaan teruggaat naar eind 19e eeuw.

In 1974 heeft Herman Klomps jr. het bedrijf, dat in de tussentijd uitgegroeid is tot een bedrijf met circa 15 mensen, overgenomen van zijn vader. De jaren hierna leidden tot een groei van het bedrijf in zowel mensen als in bouwproductie. In de jaren tachtig en negentig werd de projectontwikkelingstak toegevoegd aan het bedrijf. Hiermee zorgde het bouwbedrijf voor haar eigen bouwproductie naast de productie die voortkwam uit een vaste klantenkring in het bedrijfsleven, de woningbouwverenigingen en de particuliere sector.

Begin 21ste eeuw werd het bedrijf Timmer- en aannemersbedrijf De Vries, dat reeds meer dan 125 jaar bestaat, toegevoegd aan het bedrijf. Dit bedrijf heeft onder andere haar specialisatie in de restauratiesector. Een aantal jaren later, in 2007, werd het bouwbedrijf door de zoon van Herman Klomps jr., Bram Klomps, overgenomen.

Recente ontwikkelingen die door ons aan de bestaande bouwactiviteiten zijn toegevoegd zijn duurzaam, energiezuinig en energieneutraal ontwikkelen en realiseren van bestaande en nieuwe gebouwen en het toepassen hiervan bij de renovatie van bestaande woningen.

Ga naar MVO

Sponsoring

Samenwerken

Partners

Opleiden

Certificering

Werken bij Klomps (Vacatures)

  • mobile_call
  • mobile_maps

Historie