-- Zakelijk | Klomps Bouwbedrijf
Dinxperlo, Merrem bewerkt

Zakelijk

Kantoor en bedrijfspand - Klomps Bouwbedrijf heeft vele utiliteitsprojecten uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers. U kunt dus uitstekend bij ons terecht als u ideeën heeft voor een nieuw kantoor of een kantorencomplex. Door onze ervaring op dit gebied kunnen we u een goede basis bieden voor het uitwerken van uw ideeën en het meedenken over mogelijke alternatieven. Onze kennis betreft daarbij niet alleen het bouwen maar ook de bijkomende zaken met betrekking tot regelgeving als bijvoorbeeld arbo-eisen en brandveiligheidsnormen. We kunnen u veel werk uit handen nemen als het gaat om aanvragen van benodigde vergunningen of toepassing van de milieuwetgeving en andere overheidszaken.

Samen met u werken we uw ruwe ideeën uit naar een gedetailleerd, open en transparant bouwplan. Daardoor krijgt u een volledig inzicht in de totstandkoming van kwaliteit en prijsstelling van uw project. Voor de uitvoering van het bouwproject maken we samen met u een strikte planning. We stemmen het werk van leveranciers en onderaannemers hier nauwgezet op af en houden daarbij altijd rekening met uw wensen. Zo nemen we u de zorgen en het regelwerk uit handen en verloopt het bouwproject voor u zo gemakkelijk mogelijk.

Lichtenvoorde, Wopa (1)

Ga naar projecten kantoor of naar projecten bedrijfspand

Ga naar kavels bedrijventerrein

Retail - Klomps Bouwbedrijf heeft in de afgelopen jaren veel projecten uitgevoerd in de retail-sector. U kunt uitstekend bij ons terecht als u plannen heeft voor een nieuw winkelpand. Ook het restylen van uw winkel- of winkelketen-interieur kan efficiënt binnen de door u gestelde deadline gerealiseerd worden.

Voor een efficiënte werkwijze is een degelijk voortraject van essentieel belang. Samen met u werken we uw ruwe ideeën uit naar een gedetailleerd, open en transparant plan. Daardoor krijgt u een volledig inzicht in de totstandkoming van kwaliteit en prijsstelling van uw project. Over de uitvoering van het bouwproject maken we samen met u een strikte planning. De uitvoering moet vervolgens snel en doelmatig plaatsvinden. Daarom werkt Klomps Bouwbedrijf op de bouwplaats met één vast aanspreekpunt voor alle partijen. De uitvoering verloopt daardoor optimaal.

Ga naar projecten retail

Ontwikkeling Bedrijventerrein (-> Kavels in de verkoop) - Indien u plannen heeft om in de regio achterhoek uw bedrijf te vestigen, dan kunnen wij u ook bedrijfskavels aanbieden. Op het bedrijvenpark ’t Hietveld te Dinxperlo zijn diverse kavels direct beschikbaar.

Het bedrijvenpark ligt tegen de Duitse grens, aan de westkant van Dinxperlo (Gemeente Aalten) en sluit aan op het bestaande bedrijventerrein De Rietstap, dat inmiddels geheel is uitgegeven. Op 't Hietveld heeft u de mogelijkheid uw eigen bedrijfspand te bouwen op uw eigen kavel, geheel naar uw eigen wensen en behoeften. Wij verwijzen u graag naar de website www.bedrijventerrein-hietveld.nl of neem contact met ons op.

Op basis van no-cure no-pay kunnen wij samen met u een passend plan maken. Hiermee heeft u dan de mogelijkheid om de haalbaarheid van de ontwikkeling van uw bedrijfspand te toetsen. Wij denken met u mee en dragen zorg dat u de juiste keuze maakt. Bent u een startende onderneming, dan heeft u ook hier op het bedrijvenpark ’t Hietveld meer dan voldoende mogelijkheden. Wij hebben reeds een plan ontwikkeld waarin startende ondernemingen hun onderkomen kunnen vinden.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Ga naar Kavels bedrijventerrein

Dinxperlo, bedrijventerrein hietveld luchtfoto

 

  • mobile_call
  • mobile_maps

Zakelijk

Kantoor, winkel- en bedrijfspand - Klomps Bouwbedrijf heeft vele utiliteitsprojecten uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers. U kunt dus uitstekend bij ons terecht als u ideeën heeft voor een nieuw kantoor, winkelpand of bedrijfspand. Door onze ervaring op dit gebied kunnen we u een goede basis bieden voor het uitwerken van uw ideeën en het meedenken over mogelijke alternatieven.

Onze kennis betreft daarbij niet alleen het bouwen maar ook de bijkomende zaken met betrekking tot regelgeving als bijvoorbeeld arbo-eisen en brandveiligheidsnormen. We kunnen u veel werk uit handen nemen als het gaat om aanvragen van benodigde vergunningen of toepassing van de milieuwetgeving en andere overheidszaken.