-- Woningbouw | Klomps Bouwbedrijf
klomps_header_001

Woningbouw

Particuliere Verbouw - De verbouwing van een woonhuis – een badkamer of keuken, aanbouw van een serre, verdieping of garage – is een gebeuren dat aanzienlijk ingrijpt in het leven van u als bewoner. Klomps Bouwbedrijf streeft naar een zo kort mogelijke belasting van de leefomgeving. Klomps Bouwbedrijf denkt voor en tijdens de verbouwing met u mee. Heeft u verbouwingsplannen, dan zult u merken dat u bij ons niet alleen een passende offerte krijgt maar ook het vakmanschap van onze mensen en hun enthousiasme om uw verbouwplannen zo optimaal mogelijk uit te voeren. We verzorgen voor u de planning en de uitvoering waarbij we altijd rekening houden met uw wensen. Daarbij geldt: uw verbouwing is pas klaar als de oprit geveegd is! Ook verbouwen is: "Samen bouwen aan uw toekomst!"

Ga naar projecten particuliere verbouw

Vrije Sector Bouw - Komt u met nieuwbouwplannen voor uw woning bij Klomps Bouwbedrijf dan zullen we u met onze deskundigheid en ervaring enthousiast verwelkomen. Vanuit uw ideeën gaan we aan de slag om samen met u een woningplan neer te leggen dat zowel in technische als financiële zin haalbaar is. Profiteer van de ideeën en adviezen die onze vakmensen u geven. U zult merken dat er zowel in de ontwikkeling als in de realisatie meer mogelijk is dan u denkt. Kijkt u maar naar onze referentieprojecten waaruit blijkt dat we een verscheidenheid aan type woningen hebben gebouwd. Van landhuis tot traditioneel, van Engelse stijl tot jaren dertig stijl!

Als u zelf geen kavel heeft, maar wel wilt bouwen dan bent u ook bij ons aan het goede adres. Wij hebben in deze regio diverse kavels te koop waar u uw droomhuis kunt realiseren. Zo ervaart u de kwaliteit, de dienstverlening en het vakmanschap waarmee we uw plannen aanpakken. Vandaar: "Samen bouwen aan uw toekomst!"

Ga naar projecten vrije sector bouw

Ga naar kavels vrije sector bouw

Plan & Projectontwikkeling - Klomps Bouwbedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouw woningplannen van kleine hoeveelheden tot grote hoeveelheden. Dit soort woningbouw vraagt veel inzicht, expertise en organisatievermogen van een bouwbedrijf. Bovendien is het van belang dat de communicatielijnen binnen het bedrijf maar ook naar u, als koper van de woning, kort zijn om doelmatig te kunnen plannen en werken. Al meer dan 50 jaar bewijzen we dat we deze kwaliteit kunnen leveren.

Heeft u een locatie waar woningen of bedrijfspanden gebouwd kunnen worden, maak dan ook gebruik van onze dienstverlening op het gebied van plan- en projectontwikkeling. Wij kunnen voor u vrijblijvend een haalbaarheidsstudie opzetten waaruit blijkt op welke wijze u de planontwikkeling kunt optimaliseren.

Renkum, 45 woningen 1

‘Samen bouwen’ betekent dat u goed geadviseerd wordt en dat uw wensen omgezet worden naar een concreet (woning)bouwplan. Onze ervaren en deskundige medewerkers regelen, in overleg met u, de organisatie, de klantenbegeleiding en de uitvoering. Klomps Bouwbedrijf zorgt ervoor dat u zo min mogelijk belast wordt gedurende het bouwproces, maar u zult uiteraard regelmatig geïnformeerd worden over de voortgang. Zo blijft u persoonlijk betrokken bij het project en haalt u het maximale resultaat uit uw investering.

Ook wordt onze projectontwikkelingsafdeling ingezet bij de planontwikkeling en het vernieuwen van herstructeringswijken, van groot onderhoud tot vervangende nieuwbouw. Wij hebben de kennis en kunde in samenwerking met onze ketenpartners om vanaf stedenbouwkundig niveau tot realisatieniveau plannen door te ontwikkelen tot goede, passende en financieel gezonde gebouwen voor zowel de koopsector als de huursector.

Ga naar projecten projectontwikkeling

Ga naar woningen in de verkoop

 

  • mobile_call
  • mobile_maps

Woningbouw

Particuliere Verbouw - De verbouwing van een woonhuis  is een gebeuren dat aanzienlijk ingrijpt in het leven van u als bewoner. Klomps Bouwbedrijf streeft naar een zo kort mogelijke belasting van de leefomgeving. Klomps Bouwbedrijf denkt voor en tijdens de verbouwing met u mee. Heeft u verbouwingsplannen, dan zult u merken dat u bij ons niet alleen een passende offerte krijgt maar ook het vakmanschap van onze mensen en hun enthousiasme om uw verbouwplannen zo optimaal mogelijk uit te voeren ervaart. We verzorgen voor u de planning en de uitvoering waarbij we altijd rekening houden met uw wensen. Daarbij geldt: uw verbouwing is pas klaar als de oprit geveegd is! Ook verbouwen is: "Samen bouwen aan uw toekomst!"

Vrije Sector Bouw - Komt u met nieuwbouwplannen voor uw woning bij Klomps Bouwbedrijf dan zullen we u met onze deskundigheid en ervaring enthousiast verwelkomen. Vanuit uw ideeën gaan we aan de slag om samen met u een woningplan neer te leggen dat zowel in technische als financiële zin haalbaar is. Profiteer van de ideeën en adviezen die onze vakmensen u geven. U zult merken dat er zowel in de ontwikkeling als in de realisatie meer mogelijk is dan u denkt. Kijkt u maar naar onze referentieprojecten van waaruit blijkt dat we een verscheidenheid aan type woningen hebben gebouwd. Van landhuis tot traditioneel, van Engelse stijl tot jaren dertig stijl!

Plan & Projectontwikkeling - Klomps Bouwbedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouw woningplannen van kleine hoeveelheden tot grote hoeveelheden. Dit soort woningbouw vraagt veel inzicht, expertise en organisatievermogen van een bouwbedrijf. Bovendien is het van belang dat de communicatielijnen binnen het bedrijf maar ook naar u, als koper van de woning, kort zijn om doelmatig te kunnen plannen en werken. Al meer dan 50 jaar bewijzen we dat we deze kwaliteit kunnen leveren.